AJANKOHTAISTA

 

Pe 23.3.2018 klo 21
La 24.3.2018 klo 18

SALAA KAPAKASSA
-musiikkirevyy


SCANDIC Riihimäki, Hämeenaukio 1

Kuvaelma käynnistyy legendaarisesta Ravintola Kämpistä, jossa 1900-luvun alussa Suomen kulttuurin eturivin vaikuttajat Jean Sibeliuksen johdolla viettivät taiteilijaelämää. Venäjän vallankumouksen jälkeen Suomessa astui voimaan kieltolaki, jonka päättyminen muistetaan numerosarjasta 543210. Tarina etenee edelleen 1950- ja 1960-lukujen kautta 1990-luvulle, jolloin kotiviinin teko sallittiin. Välillä kaikilla on kauhea kankkunen. Kuvaelma päättyy ravintolakulttuurin vapautumiseen.

Luvassa on vauhdikas ilta, jossa poliisi jyskyttää salakapakan ovelle, viinatrokari liikkuu yleisön joukossa, Kalle Tappinen juhlii samban tahtiin ja otetaan tuikku murheeseen.

Kuvaelmassa kuullaan mm. Kieltolaki, Vanha salakuljettaja Laitinen, Kohtalokas samba, Laivat puuta, miehet rautaa, Hannikaisen baarissa ja Y.M.C.A.

Illan laulusolistina on Salaa kapakassa käsikirjoituksesta vastaava Heikki Mäntynen. Edellinen yhteinen produktiomme eli Matkarakastaja oli mukava kokemus, koska tekijät ovat taitavia ja innostuneita, Heikki Mäntynen kertoo. "Siksi olin heti valmis käsikirjoittamaan uutta kuvaelmaa, kun pyyntö soittokunnasta tuli."

Rautatien Soittajat esiintyy kokoonpanossa, jossa on huilu, klarinetit, altto-, tenori- ja baritonisaksofoni, trumpetti, pasuuna, tuuba sekä kolmen hengen rytmiryhmä. Yhtyettä johtaa pianon takaa Tomi Hämäläinen, joka on tehnyt myös sovitukset varta vasten tähän kuvaelmaan.

Liput: 15 ¤, hotellin vastaanotosta sekä tuntia ennen ovelta
Lippuvaraukset: marja@oravaharju.fi


Pe 20.4.2018 klo 19.30 alkaen

RAKKAUDELLA RAUTATIEN SOITTAJAT


ravintola Harlekiini

60-vuotista taivaltaan juhlistava Rautatien Soittajat Hyvinkää esittää tunnettuja rakkauslauluja.

 

 

 


Päivitetty 2.3.2018

Rautatien Soittajat Hyvinkää